Hoteli sa akva parkovima na Kritu

Hoteli sa akva parkovima na Kritu

Aqua parkovi su skup atrakcija za celu porodicu. Ovde će vrhunsku zabavu pronaći deca, mladi, a i odrasli. Hoteli sa akvaparkovima su još bolja opcija. Izdvajamo neka na Kritu.

Star Beach Village & Water Park 5*

Star Beach Village & Water Park 5* – nalazi se u oblasti Herakliona, 400 m od centa mesta Hersonisos koje je poznato po dobrom provodu. Plaža ispred ovog hotela je fenomenalna, peščana je i prostrana, tako da na njoj dolaze da uživaju i gosti koje borave u drugim hotelima, naravno uz doplatu sunocobrana i ležaljki. Za goste hotela su ležaljke i suncobrani na plaži besplatni, kao i oko bazena, a peškire ćete dobiti uz depozit.

Kompleks hotela Star Bech Village & Water Park je ogroman i u svom sastavu ima bazene sa vodenim toboganima koji su besplatni za decu, a odrasli plaćaju. Jednom nedeljno se organizuje grčko veče, a dva puta nedeljno žurke i specijalni događaji i mnoge animacije. Za decu od 4 do 12 godina se 6 puta nedeljno organizuju animacije preko dana. Od sportskih aktivnosti možete iskoristiti fitness centar i igrati košarku ili mini fudbal. Za relaksaciju su tu đakuzi i novi spa centar. Hotel u svom sadržaju obuhvata i internet kafe, suvenirnicu, mini market. Dodatni plus je to što je wifi besplatan u celom hotelu. Tip usluge je all inclusive.

Hotel Cactus Beach 5*

Još jedan hotel koji nudi sve potrebno za odličan odmor sa vašim mališanima. Ovaj hotel se nalazi se u mestu Stalis u oblasti Herakliona, na 5 km od Hersonisosa. Peščana plaža sa postepenim ulaskom u vodu je udaljena nekoliko metara. Pored tri bazena za odrasle, dva bazena za decu i novog aqua parka, glavna atrakcija hotela je piratski brod! Tip usluge u hotelu je all inclusive i sva tri obroka se održavaju u glavnom restoranu. U okviru hotela se nalazi i nekoliko barova, sportski centar, spa centar, pozornica na otvorenom, klub za decu, igralište za decu, bilijar, stoni tenis, teren za odbojku na plaži.

hoteli sa akvaparkovima

Hotel Gouves Water Park 5*

Renovirani hotel Gouves Water Park  se nalazi se u istoimenom mestu Gouves, 18 km od Herakliona. Od plaže je udaljen oko 350m. Poseduje u svom sastavu 4 bazena, od kojih su 3 za opuštanje, a jedan za sport i igre. Pored toga, ima još dva bazena za decu. Oko bazena su lezaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. Ono što će Vam povisiti adrenalin jesu dve spiralne cevi i tri ravne brze trake. Usluga u hotelu je all inclusive i sva tri obroka se državaju u glavnom restoranu. Ukupno hotel ima 3 restorana i 3 bara. Wifi je besplatan na javnim površinama. U sklopu kompleksa se nalazi mini market, menjačnica, interner corner sa PC igricama, sportski tereni, bilijar i stoni tenis.

Hoteli sa akvaparkovima na Kritu su mnogobrojni. Mi smo izdvojili tri po nama najbolja.

(Jovana Lukić)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA Image

Reload Image