Hotel Brascos 3, grad Retimno

Hotel Brascos 3, grad Retimno

Ako tražite hotel u samom centru grada Retimna, naša preporuka je Brascos 3*!

Odličan odnos cene i kvaliteta, restoran/bar na krovu sa fantastičnim pogledom na grad i more i pravi izbor za ekonomičan odmor.

Hotel Brascos 3* se nalazi u samom centru grada Retimna. Na svega 50 m od ulaza u Stari grad i 350 m od čuvene Venecijanske luke i tvrđave Fortezza. Udaljen je 80 km od aerodroma u Heraklionu. Odlično je pozicioniran, kako nadomak glavnih obeležja grada tako i u blizini glavne široke peščane plaže Retimna od koje je udaljen par minuta šetnje, oko 500 m.

retimno, ktir, grčka, hotel
Na usluzi vam je i bazen na otvorenom

Ovaj gradski hotel poznat je po prijatnoj atmosferi, ljubaznom osoblju i kvalitetnoj usluzi. Osnovna usluga je noćenje sa doručkom uz mogućnost doplate polupansiona. U pitanju je buffet posluženje, sa grčkim i internacionalnim specijalitetima. Ispred hotela je veliki javni parking, koji se plaća 5€ na dan. U ponudi hotela su dvokrevetne i trokrevetne sobe, sa besplatnom klimom. Hotel poseduje i manji bazen, ispred hotela, koji je na raspolaganju gostima.

Zbog odlične lokacije preporučujemo pre svega mladima, parovima kao i onima koji žele da budu pozicionirani u centru dešavanja u Retimnu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA Image

Reload Image