Ekskluzivni hoteli u Retimnu

Ekskluzivni hoteli u Retimnu

Retimno je ekskluzivno letovalište, pa samim tim ima i ekskluzivne hotele. U nastavku saznajte koji su to hoteli koji zagarantovano nude luksuzan odmor, odnosno naš predlog kada su ekskluzivni hoteli u pitanju:

Hotel Kyma Suites Beach 5*

Hotel Kyma Suites Beach 5* – nalazi se u centru Retimna, a od gradske plaže ga deli samo prelepo šetalište. Ima svoj deo plaže gde se ležaljke i suncobrani ne naplaćuju dodatno. Usluga u hotelu je polupansion po principu samoposluživanja. Možete takođe uplatiti i pun pansion. Pored glavnog restorana, poseduje i a-la-carte restoran. Ima dva bazena, jedan je
otvoreni, a drugi zatvoreni. Za potpunu relaksaciju tu su sauna i masaže.

Hotel Macaris Suites & Spa 5*

Hotel Macaris Suites & Spa 5* – nalazi se na 10 minuta lagane šetnje od centra grada. Plaža ispred hotela je peščano šljunkovita (prelazi se ulica), a gradska plaža je udaljena 15 min hoda. Executive i superior sobe su moderno uređene i poseduju kuhinju, a u kupatilima se nalazi kada
sa hidromasažerima. U sobi će Vas dočekati korpa sa voćem i vino u znak dobrodošlice. Sa terase se pruža fenomenalan pogled na more, venecijansku tvrđavu i stari grad Retimna.

Hotel Minos Mare Royal 5*

Hotel Minos Mare Royal 5* – pozicioniran je na samoj plaži u mestu Platanes, koje je udaljeno 3km od centra Retimna. Plaža je prelepa peščana, sa finim i sitnim peskom. Usluga u hotelu je polupansion po principu samoposluživanja. Hotel Minos Mare Royal 5* ima dosta sadržaja:
bazen sa hirdomasažom, bazen za decu, pool bar, igralište za decu, spa centar, market, prodavnicu nakita, internet corner, stoni tenis, teren za odbojku… Pogodan je i za osobe sa invaliditetom. Što se tiče tipova soba, nudi standardne sa pogledom na bazen, deluxe sobe i executive apartmane sa pogledom na more. Kada se kaže ekskluzivni hoteli Krita, Minos Mare Royal je prva asocijacija.

ekskluzivni hoteli

Hotel Theartemis Palace 4*

Hotel Theartemis Palace 4* – iako ima 4, od mene dobija 5! Nalazi se u gradu Retimno na samo 100m udaljenosti od gradske plaže. Suncobrani i ležaljke na plaži se doplaćuju. Jedan je od najlepših hotela u Retimnu, sa prelepo dizajniranim sobama. Postoje standardne sobe, standardne sa pogledom na bazen i family sobe u koje se mogu smestiti 4 odrasle osobe. Tip usluge u hotelu je polupansion, a postoji i mogućnost doplate za all inclusive. U restoranu je obavezan dress code. U sklopu hotela gostima je na raspolaganju restoran, snack bar, bar na bazenu, spoljašnji bazen sa delom za decu, unutrašnji bazen, sauna, masaže, fitness centar, animacioni program, sto za stoni tenis, internet kutak, mini market, suvenirnica…

Hotel May 4*

Hotel May 4* – nalazi se u mestu Misirija koje je udaljeno 4km od Retimna. Od plaže je udaljen 400m, a u blizini je i fenomenalno uređen Baja Beach kompleks sa ogromnim bazenom na plaži, ležaljkama sa dušecima i sa baldahinima (plaćaju se ležaljke). Hotel od sadržaja ima bazen, bazen za decu, (ležaljke oko bazena se ne naplaćuju), pool bar, igralište sa decu sa ljuljaškama i toboganima, teniski teren, stoni tenis, bilijar, teren za odbojku… Tip usluge u hotelu je polupansion, ali postoji i mogućnost doplate za all incluisive. Ono što ovaj hotel čini posebnim i izdvaja od ostalih jeste prelepo dvorište prepuno zelenila koje je prava oaza mira.
Sobe su takođe uređene u posebnom stilu, tako da su odmor i uživanje zagarantovani.

Ekskluzivni hoteli na Kritu su brojni. Mi smo samo izdvojili Retimno kao težište istih.

(Jovana Lukić)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA Image

Reload Image