Recite DA u Grčkoj

Recite DA u Grčkoj

Grčku ili neko njeno egzotično ostrvo, nikad nije bilo lakše odabrati kao mesto za Vaše venčanje, i to zbog promena u zakonima, koje sada omogućavaju skroz jednostavnu proceduru.

Prvo izvesti prosidbu, venčanje, pa još provesti medeni mesec u prelepoj Grčkoj je potpuno IN. Kažu oni koji su to već iskusili – nezaboravno iskustvo i mala avantura.

via GIPHY

Mnogi prvo pomisle da je to veliki trošak, ali umesto da novac potrošite na veliku svadbu, priuštite sebi fantastičnu ceremoniju u Grčkoj, a takođe, produženi boravak tamo će biti medeni mesec. Znači venčanje sa malim brojem najdražih, u opštini, i plus ako želite i u crkvi, i intimna proslava uz ručak.

Najtraženija mesta u Grčkoj za ovu vrstu događaja su Krit, Krf, Santorini, Rodos i Mikonos, s tim što ako budući mladenci žele neku drugu destinaciju, to se može realizovati bilo gde u Grčkoj. Mladenci najčešće požele crkvena venčanja i venčanja na plaži. Primera radi, Santorini , veoma popularan kod naših mladenaca, ima veoma lepu tačku na kojoj se obavljaju venčanja, a to je obod vulkana okužen morem. Zbog velikih vrućina, a i zato što je zalazak sunca ovde nestvarno lep, ove ceremonije se obavljaju predveče.

grčka, venčanje, da, sudbonosno da, svadba, romantika
Romantični Santorini

Za više informacija, tu je i sajt www.marryme.com.gr (miss Olympia Giannopoulou).

Da biste izgovorili sudbonosno DA u Grčkoj, neophodno je dostaviti:

– krštenicu,
– kopiju pasoša,
– izvod iz matične knjige rođenih,
– uverenje da budući mladenci nisu već u braku.

Takođe je potrebno pripremiti:

– prstenje
– 2 sveće
– vence
– crno vino

Cena celokupnog paketa je 1200 €.

Cena paketa obuhvata:

– pečat Apostille
– uverenje o sklopljenom braku
– usluge koordinatora
– svečana izjava
– taksa (paravolo)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA Image

Reload Image